Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Blandade resultat av våra unga v46"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Blandade resultat av våra unga v46


 

BPojkar 02 Fredag 18 november Deje Sporthall

HK Brukspôjkera – IFK Hammarö 19-24 (10-9)

Vi åker till Deje med 6 utespelare och 1 MV, inga avbytare. Matchen börjar med lågt tempo och mer uppstyrt från bänken när vi skall trycka eller ta det lite lugnare i anfallet, hemspringet är max som vanligt.

Första halvlek håller vi jämna steg och anfallsspelet från hela 9 meter fungerar bra med många fina luckor skapade av starter eller linjen. Försvaret kan dock bli bättre, några inslag av matadorer vilket vi måste få bort. Vi gör också en del tekniska fel som till stor del beror på att vi inte är noggranna när tempot är lågt. Bruks har flera bra avslut från V9 och H9 som vi släpper igenom och som vi borde komma upp på för kontakt tidigare. Fast Bruks har 4 avbytare känns de tröttare än våra killar och första halvlek slutar 10-9 till Bruks fördel.

Andra halvlek börjar också i lågt tempo men efter några minuter kommer försvarsspelet upp och vi blir jobbiga att möta. Vi lyssnar på försvarsgeneralen och hjälper varandra på ett grymt sätt där deras kant 9 inte längre kommer fram till bra lägen. Några av motståndarna får mycket stryk vilket visar sig i orken och när vi ökar tempot drar vi ifrån med fint skytte och bra inspel. Våra killar var inte trötta och vi kunde spelat med högre tempo hela matchen, vi tycker inte synd om oss när det gör ont vilket också ger energi istället för stjäl energi.

Så kul att styrning från M9 fungerade bra med fina -1 och isärdrag där vi tog rätt lägen och även sättet vi vinner närkampsspelet på, inget gnäll. Vi har en del småtricks för oss för att skapa en vinnande kultur och det börjar faktiskt visa sig i inställning och utförande.

Målgörare:

Melker 6, Linuz 6, David B 6, David A 5, Nils J 1

 

BFlickor 02 Lördag 19 november Hammarhallen

IFK Hammarö - Skåre HK 17-7 (7-2)

En väl genomförd match där vi visar rakt igenom att vi vill vinna och göra jobbet för att också ta hem segern.
I första har vi väldigt svårt att få in bollen fram till minut 15 och mest framgångsrika är Maja och Clara som är dom som egentligen producerar i första. Vi har massor av bra lägen men gör övertramp, skjuter i stolpen och krånglar istället för att dunka dit den. I sista sekund i första trycker Hilda in ett avstämt av stress som visar att hon borde skjuta mycket, mycket mer! 7-2 till oss i halvtid efter att Skåre bara lyckats med ett spelmål. Lisa var en mur i buren så att säga.

I andra startar vi strålande och sätter dit alla lägen vi missade i första. På de första 15 gör vi 8-. Tyvärr så slappnar vi sen av när vinten känns hemma och Skåre vinner faktiskt sista 10 med-4-2. Vi måste bli bättre på att fortsätta göra jobbet bakåt även när vileder stort.
Stort plus i denna match är försvars och Lisas målvaktspel i 40 minuter samt att ALLA tar stort ansvar framåt. 10 av 12 utespelare gör mål och inhgen mer än 4st. Det är bra bredd och gör det svårare för motståndarna att läsa oss.
Extra plus framåt idag ger jag vår dyngskytt Clara och Maja+ Mira fortsätter vara 100% på kanten. Sen var det ingen som grät av Elins kryss skott :)
Målgörare:
Clara 4, Mira 3, Ebba 2, Elin 2, Maja 2, Felicia 1, Hilda 1, Wilma 1, Ingrid 1
CFlickor 04 Lördag 19 november Stjernehallen Torsby
Torsby IF - IFK Hammarö Blå 1-2
IFK Hammarö Blå - IFK Kristinehamn 1-2
Söndag 20 november Gjutaren Karlstad
IF Hellton U - IFK Hammarö Vit 3-0
IFK Hammarö Vit - Skåre HK 2-1
CFlickor 05 Söndag 20 november Hammarhallen
HK Brukspôjkera - IFK Hammarö F05 Blå 1-2
IFK Hammarö F05 Vit - Skåre HK F05 2-1
Skåre HK F05 - IFK Hammarö F05 Blå 3-1
IFK Hammarö F05 Vit - HK Brukspôjkera 3-1
IFK Hammarö F05 Vit - IFK Hammarö F05 Blå 2-1
Andra sammandraget på hemmaplan i Hammarhallen blev en riktig succé.
Vilken insats vår tjejer gjorde som verkligen visade att man utvecklats på handbollsplanen och även utanför som bra lagkamrater.

Med 3 segrar och 1 förlust, vissa vi prov på båda bra passningsspel, skott från 9 och 6 meter, försvar och inte minst riktigt bra målvaktsspel så lyckades ställa motståndarnas försvar och plocka ner deras anfall.

Riktigt bra kämpat!

Tack alla föräldrar hjälpte till så att Sekretariat och Kiosk fungerade mycket bra, och så klart Helle som alltid ställer upp och dirigerar oss på ett föredömligt sätt.

Vi vill rikta ett speciellt tack till våra duktiga domare i föreningen, ni gör en riktigt bra insats och är föredömliga i Er pedagogik till tjejerna.
____________________________________________________________________
CPojkar 05 Lördag 19 november i Stora Vallahallen Degerfors
Degerfors HK - IFK Hammarö P05 Blå 2-1
IFK Hammarö P05 Blå - Skåre HK 2-1
____________________________________________________________________
DFlickor och Pojkar 07 åkte till Arvika och Kyrkebyhallen söndag 20 november för sammandrag.
Flickorna hade sina unga 02-tränare Felicia, Wilma och Maja med som coachade föredömligt!
Enligt "djungeltelegrafen" har alla haft en rolig dag med varierande resultat.

 

Inga nyheter är skapade
IFK Hammarö 
Nästa Hemmamatch:
 
Dam A  
Dam Div 3
 
Herr A 
Herr Div 4
 
 
download (1)
 
 
Antal besökare
besöksräknare
Hammarökronan
 
Richardsons
wiab_logo_homepage[1]logo[1]logotype[1]

Postadress:
IFK Hammarö - Handboll
Box 2072
66341 Hammarö

Besöksadress:
Lövnäsvägen 29
66341 Hammarö

Kontakt:
Tel: 054 - 51 72 56
Fax: 054 - 51 72 56
E-post: info@ifkhammaro.nu

Se all info