Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Senior resultat v 40"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Senior resultat v 40


Helgens Alla seniormatcher gav lagen segrar/2 poäng.

 

Hammarhallen fredag 7 oktober

IFK Hammarö/Bruks - Hellton 24-19 (10-9)

En match som svänger hela tiden, vi tar tag i spelet från början och rycker till 5-1. Hellton börjar straffa oss med sina mittsexor där vi har problem. Fram till 10-5 ser det ändå stabilt ut med bra försvarspel som främsta vapnet. Nu börjar vi dra ner på tempot och försöker med en massa konstiga passningar. Slarv i avslut och Hellton kommer in i matchen. Fyra raka Hellton mål som kunde varit fem gör matchen onödigt jämn. I början på andra tar vi tag matchen igen och rycker ifrån till en fyra måls ledning. Åter blir vi stillastående i anfall och hux flux är ställningen 18-18. Då känns det som att vi taggar till försvaret igen och gör sex raka mål och kan avgöra matchen.
Plus till våra avdankade lirare Anders och Robin. Dennis dagens lirare. Sen syns det att Jocke kommer att bli en tillgång till laget när han får lite matchträning i kroppen. Bra försvarspel + stundtals bra kontringspel.

Målskyttar
Filip 6, Dennis 5, Anders 5, Jocke 5, Ante 2 o Robin 1

 

På lördagen 8 oktober åkte Herr 2 till första bortamatchen som var i Alingsås.

Sörhaga - Bruks/Hammarö 21-22 (9-11)

Matchen startade upp med ett Sörhaga som flög fram på plan. 4-1 till hemmalaget innan vi fick ordning på försvaret. Efter det var det vi som förde matchen med en grym målvakt och ett starkt försvar. Tyvärr tappar vi Alex i början på matchen när han känner av en skada i vaden. Vi går upp i ledning som vi inte släpper mer i första halvlek.Ledning med 11-9 i paus som kunde varit större efter Antons fantomspel i mål. Andra halvlek börjar med mål för Sörhaga, efter det är det vi som för matchen och skaffar oss en trygg ledning. Men Sörhaga kämpar på och kommer närmare. Vid ställningen 20-18 får hemmalaget två turliga mål efter att vi täckt skott men bollen går till en fri spelare. Vi tar timeout och trycker sen in två mål av Victor och Jonas. Sörhaga reducerar och anfallet efter tappar vi bort. Timeout från hemmalaget med 18 sek. kvar. Om inte kortet kommit in skulle vi fått straff emot oss enligt den nya regeln, när Jonas rev ner en hemmaspelare men räddades av timeoutkortet. Vi hade väl inte domarna med oss 9-0 i straffar och 5-1 i utvisningar är ganska tungt i en jämn match. Anton tar 5 av 9 straffar och är ett monster för hemmalaget. Hallen är ny renoverad och det fanns inga nät bakom mål, vilket gjorde att vi inte kunde kontra som vi vill.
Bra försvarspel av samtliga spelare. Framåt blev det mycket skott från nio meter och det gjorde vi bra med Jonas som ställt in skyttet bäst idag. Plus även till Conrad. Planens gigant var Anton i målet.
Målskyttar
Jonas 9, Victor 4, Conrad 3, Timmy 1, Adam 1, Alex 1, David 1, Erik 1, Affi 1

 

Slutligen åkte Dam 2 söndag 9 oktober på sin första bortamatch (även den längsta) till Borås. 

Borås HK 84 - HK Brukspôjkera/IFK Hammarö 15-25 (9-13)

En säker seger i Borås!

Efter att ha börjat lite trevande så kom vi igång med vårt försvarspel och lyckades få till lite kontringar som gjorde att vi kunde rycka i från i slutet av första halvlek.

I andra halvlek kontrollerade vi matchen och när Boråstjejerna blev trötta så kunde vi göra fem raka mål och och matchen var avgjord. En bra bra match av alla tjejer både bakåt och framåt. Det är även riktigt skönt att alla vill och törs ta för sig under matchen. Känns som att vi har ett riktigt bra lag på gång.

Dagens mest positiva saker:
Endast 15 insläppta mål vilket tyder på bättre försvars och målvaktspel.
Alla kontringsmål vi gör.
Riktigt bra uppställt spel under stora sekvenser av matchen.

Att arbeta vidare på:
Att ta vara på våra lägen. Vi missar ett antal klara målchanser på grund av att vi inte är tillräckligt kyliga när vi kommer ensamma med målvakten.

Fortsätt så här tjejer!!

Målskyttar:

Malin R 6, Tove 4, Jossan 3, Malin G 3, Zaring 3, Sofie 2, Sandra 2, Linn 1, Frida G 1

Tyvärr så ställdes Dam 3 matchen in mot Grums på lördagen. Bortalaget fick Ej ihop något lag

Inga nyheter är skapade
IFK Hammarö 
Nästa Hemmamatch:
 
Dam A  
Dam Div 3
 
Herr A 
Herr Div 4
 
 
download (1)
 
 
Antal besökare
besöksräknare
Hammarökronan
 
Richardsons
wiab_logo_homepage[1]logo[1]logotype[1]

Postadress:
IFK Hammarö - Handboll
Box 2072
66341 Hammarö

Besöksadress:
Lövnäsvägen 29
66341 Hammarö

Kontakt:
Tel: 054 - 51 72 56
Fax: 054 - 51 72 56
E-post: info@ifkhammaro.nu

Se all info