Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Seniorresultat v41"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Seniorresultat v41


Fredagkväll 14 oktober gästade dam div3 Sundsta sporthall för spel mot IF Hellton.

IF Hellton - IFK Hammarö  22-15 (12-8)

 

 Vi mönstrade ett lag som absolut inte var samspelta, och vissa perioderer visade sig också detta på planen. Trots detta så spelade Vi upp oss ordentligt när Vi som mest låg under med 8 bollar! Jobbade oss nästan ikapp när skyttet och utspelen till kanterna kom igång. För många av Öa tjejerna i båda lagen var det en kämpig match känslomässigt.

Eftersom Hellton spelar i div3 och utom tävlan i serien, så var detta en bra genomkörare för alla!

Kul att Karin Jansson var tillbaka på banan efter en tids uppehåll. Frida Salomonsson var också tillbaka mellan stolparna och gjorde det Bra!

Målgörare:

Rebecca Karlsson 8, Helen Jansson 4, Lina Svalstedt 1, Frida Gullberg 1 och Sara Schröder 1.

 

Lördag 15 oktober Stenstalidshallen Kristinehamn

IFK Kristinehamn - Hammarö/Bruks 29-36 (14-17)

 

En match som på papperet skulle bli tuff, Kristinehamn ställer upp med ett bra och rutinerat lag. Vi tappar två spelare redan innan matchen och kommer med bara en

avbytare.
Vi startar upp i ett högt tempo och rycker till 4-1 ledning. Hemmalaget krigar ikapp och förbi till ledning 7-6. Därefter gör vi tre raka mål och tar tag i matchen. Vi jobbar på bra och har en fyra målsledning som vi åter tappar till lika läge vi 14-14. Vi av...slutar halvleken åter med tre raka mål och hemmalaget ser nu trötta ut. Halvlekens gigant var Filip med flera fina skott från 9 meter. Bra försvarspel av samtliga spelare med general Jocke som inte släppte mycket förbi sig.


Andra halvlek startar med två nya mål, ett av Mattis i målet och nu rycker vi och släpper inte in Kristinehamn i matchen mer. Samtliga i laget gör en bra match, där Stoff, Ante och Filip springer sönder hemmalaget. Ola gör en bra debut och Dennis fortsätter att producera framåt. Kul att Samuel kommer rätt i andra halvlek och får trycka in några fina skott. Mattis gör ett bra jobb i målet men flera fina räddningar.
Men matchens stora lirare är Jocke med sitt slit i försvar och bra spel i anfall.

Målskyttar:
Filip 10, Dennis 5, Joakim 5, Stoff 5, Ante 4, Samuel 3, Ola 3, Mattis 1

 

Söndag 16 oktober borta i Angeredshallen i Göteborg

Wasaiterna - Bruks/Hammarö 32-25 (17-9)Vi åker till Göteborg utan Timmy och Alex håller inte för spel. Lite start i motvind samtidigt som Adam höll i två byten och tvingades avbryta.
Hemmalaget startade upp i högt tempo och högt försvarspel som vi inte lyckades komma förbi. Efter sju min och underläge 4-0 tar vi timeout. Jonas kommer in och lyckas spräcka nollan. Nu hittar vi vårat spel och kryper i kapp till 5-6. Åter börjar vi tappa i vårat uppställda spel och missar mycket i skyttet. I slut på första halvlek blir vi straffade när vi missar skotten och hemmalaget kontrar. Vi går till halvlek med 9-17 i baken och känner att matchen rinner bort. Vi bestämmer oss för att glömma resultatet och inte focusera på tavlan.


I andra halvlek får vi fart på vår andra fas och Victor och Jonas för bra utdelning på skotten. Filip kommer in och gör ett piggt intryck. Vi jobbar och kommer närmare och plötsligt är vi bara ett mål efter 24-25. Nu tar hemmalaget timeout och kan sen göra sex raka mål, när vi åter slarvar i anfallspelet.
Vi kommer ut och krigar på bra i andra halvlek, starten i första och slutet på halvlekarna var det som gjorde att vi tappade matchen.
Matchens lirare Victor
Målskyttar:
Jonas 7, Victor 6, Filip 3, Tjust 2, Jocke 2, Erik 2, Anton 1, Stoff 1, Affi 1

Inga nyheter är skapade
IFK Hammarö 
Nästa Hemmamatch:
 
Dam A  
Dam Div 3
 
Herr A 
Herr Div 4
 
 
download (1)
 
 
Antal besökare
besöksräknare
Hammarökronan
 
Richardsons
wiab_logo_homepage[1]logo[1]logotype[1]

Postadress:
IFK Hammarö - Handboll
Box 2072
66341 Hammarö

Besöksadress:
Lövnäsvägen 29
66341 Hammarö

Kontakt:
Tel: 054 - 51 72 56
Fax: 054 - 51 72 56
E-post: info@ifkhammaro.nu

Se all info