Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Resultat Örebro Cup"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Resultat Örebro Cup


 

F02

Tjejerna fick en fin start på Örebrocupen där man spelade stundtals riktigt vasst mot Falu HK i första matchen med ledning 6-10 som bäst i mitten av andra halvlek. Men man fick se Falu knapra sig ikapp och förbi i slutet. Tack vare två snabba mål av Nina Melchert i sista 2 minuterna av matchen och räddningar av Mathilda Widén så lyckades vi dock vända till 12-11.

I andra matchen mot NKIK visste vi att det var den matchen som skulle avgöra om vi gick till A eller B slutspel. Tyvärr så kom vi aldrig upp i nivå i denna match även om vi var med i hela första halvlek så föll vi ihop som ett korthus i andra.

I sista gruppspelsmatchen mötte vi VästeråsIrsta svart som senare skulle ta silver i cupen mot sitt andra VästeråsIrstalag. Vilken kanonmatch vi gör!! Vi brukar ha riktigt tufft för VI som är ett riktigt bra lag men vi hänger med bra och har lika i mitten av andra halvlek. Sen föll vi ihop igen (vi får jobba på detta) och Västerås springer ifrån oss.

B-slutspel på Söndagen och RP Linköping väntade. En grymt tuff match visade det sig där vi stod upp bra i uppställt men RP kontrade sönder oss där de hade en spelare som hela tiden låg och tjuvade och straffade oss hårt vid misstag. Vi hade 4 klockrena stolpskott på frilägen i mitten av andra son även det gjorde att de kunde dra ifrån och som tyvärr sänkte moralen i hemjobbet. RP gick sedan hela vägen till final där de vann med hela 28-9!

En cup där vi egentligen kände att det vi tränat på en månad var riktigt bra (med undantag NKIK-matchen som var vårt bottennapp denna cup) och nu har vi koll på vad som behövs förbättras betydligt för att vi inte ska tappa matcher som vi har i handsken.

 

Resultat:

Falu HK-IFK Hammarö 11-12

NKIK- IFK Hammarö 15-6

IFK Hammarö- VästeråsIrsta svart 9-15

IFK Hammarö-RP Linköping 5-17

 

Målskyttar: Nina Melchert 17, Mira Molander 5 Clara Fröberg 3, Lisa Wendt 2 Hilda Wåhlander 2 Wilma Colebring 1 Elin Rosenlund 1

 

P02

P02-P03 skulle för första gången spela mot äldre motstånd där man tidigare bara mött P03 under alla år. Man har nu gått upp en klass iochmed att man gick från C till B-pojk och har i truppen 3 killar födda 02.

Det blev en tuff cup för killarna men man sken till riktigt ordentligt i många sekvenser av matcherna.

Första matchen spelades mot Vadstena där man i halvtid endast låg under med en boll och hade riktigt häng. Tyvärr så gjorde Vadstena sedan 3 snabba och Hammarö mäktade bara med 4 mål till efter vilan.

I andra matchen mötte man Kristinehamn som var favorittippat. Det blev en riktigt tuff match där Kristinehamn kontrade sönder oss men inledningsvis var killarna med riktigt bra!

Tredje matchen mot Hallstahammar var en viktig match. Vinst och det skulle bli slutspel och förlust så var man tyvärr utanför slutspelsplats oavsett morgondagens match mot ÖSK. Matchen började jättetufft där Hammarö inte fick in en boll förrän i 9:e minuten och då hade Hallstahammar redan gjort 7-0. Resten av matchen vinner sedan Hammarö med 9-6 (vinst i andra halvlek med 5-3) men tyvärr så gjorde inledningen att man ändå förlorade matchen.

I sista matchen väntade ÖSK som hade vunnit alla matcher förutom mot Kristinehamn. Även i denna match fick Hammarö en riktigt dålig inledning där ÖSK Hade 1-6 i halvtid. En betydligt bättre andra halvlek bjöd sedan våra killar på med ÖSK var det bättre laget.

 

Resultat:

IFK Hammarö- Vadstena HF 13-18

IFK Kristinehamn-IFK Hammarö 20-9

Hallstahammars SK- IFK Hammarö 13-9

IFK Hammarö-Örebro HK 6-15

 

Målskyttar: David Andersson 13, Melker Woxlin 10 , Linuz Morén 8, Alexander Haster 2, Nils Hörnqvist 2, Nils Jansson, David Blom 

Inga nyheter är skapade
IFK Hammarö 
Nästa Hemmamatch:
 
Dam A  
Dam Div 3
 
Herr A 
Herr Div 4
 
 
download (1)
 
 
Antal besökare
besöksräknare
Hammarökronan
 
Richardsons
wiab_logo_homepage[1]logo[1]logotype[1]

Postadress:
IFK Hammarö - Handboll
Box 2072
66341 Hammarö

Besöksadress:
Lövnäsvägen 29
66341 Hammarö

Kontakt:
Tel: 054 - 51 72 56
Fax: 054 - 51 72 56
E-post: info@ifkhammaro.nu

Se all info